Common Mistakes To Avoid Before Purchasing E-Bikes - Pogo Cycles bike to work available

Almindelige fejl at undgå før køb af el-cykler

De fleste enkeltpersoner ønsker at købe elcykler og elscootere kun én gang og være tilfredse. Men nutidens e-cykler og e-scootere kommer i en bred vifte af effektydelser, størrelser og specialiteter, hvilket gør det svært at vælge den bedste for dig. Det er tiltalende at tænke på en miljømæssig ansvarlig pendling, og hvilken bedre måde at gøre det på end med en elcykel. En elcykel har både styrke og ynde, så der er ikke plads til skuffelse.

Der er dog kun et lille problem: Hvordan vælger du et?

En e-cykel består ofte af tusindvis af forskellige modeller, hundredvis af mærker og snesevis af tilpasninger. Derudover er der talrige internetpublikationer og lokale cykelbutikker, der sælger disse cykler og kan give dig yderligere information.

 

Vi har udarbejdet en liste over typiske bommerter, som du kan undgå, når du leder efter en e-cykel for at hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder:

 

  • Fejl - Køb af en elcykel med et lille batteri:

Størrelsen på batteriet er et af de mest afgørende aspekter at overveje, når du vælger en e-cykel, fordi den bestemmer, hvor langt du kan køre, før du skal genoplade. Afhængigt af modellen kan Pogocycles e-Bikes batterier køre 35–70+ miles på en enkelt opladning. Det største batteri producerer enorme watt-timers elektricitet. Rytterne ville ønske, at de ville have købt en e-cykel med større rækkevidde og et større batteri."Begå ikke den fejl at gå på kompromis med batteriet!

Selvfølgelig påvirker faktorer som vind, vægt og vejens tilstand alle køreafstanden. Vi leverer dog et faktisk kilometertal, som mange ryttere er opmærksomme på. Faktisk, hvis du sænker pedalassistancemængden, vil du måske opleve, at du går ud over det område.

 

  • Fejl - køb af en e-cykel, der er uforenelig med dine behov eller livsstil

Hvilke planer har du for din elcykel? Hvilken slags terræn og underlag vil du primært køre på? Dette er kun to af de faktorer, du bør tage højde for, når du vælger din model. Tjek cykel til arbejde-skema

 

Hvis du planlægger at pendle primært på fortovet, vil en pendlercykel med passende dæk, rækkevidde og komfortniveau sandsynligvis tjene dig godt. Overvej, at de store dæk har alsidighed til terrænkørsel, hvis du planlægger at køre mest på jord eller ujævn vej. Derudover er batterirækkevidden, som allerede sagt, en væsentlig faktor.

 

  • Fejl - at købe den forkerte størrelse E-cykel:

Det kan være fysisk smertefuldt at køre i en ubehagelig situation. Undgå at gå der. Du vil have en cykel, der passer til dig, fordi de kommer i forskellige størrelser. Det refererer til en cykel, som du nemt kan stige af og på, som giver mulighed for optimal og behagelig benforlængelse, og som giver dig mulighed for at køre med din naturlige kropsholdning uden at risikere ryg- eller nakkesmerter. Tjek cyklus til arbejde-skema

 

Fordi cykelstel kommer i forskellige størrelser, når du køber en Pogocycle's e-cykel, skal du tale med vores eksperter og fortælle dem om din højde. Erkend, at du kan finjustere de lodrette dimensioner ved at justere sædehøjden.

 

Du ønsker at få en ramme, der er så tæt på din inderside som muligt uden at gå højere. Har du mobilitet eller hofteproblemer? Se på vores step-through-cykler, da deres stel er designet til at gøre det behageligt at komme af og på cyklen. Konklusion: Fra det øjeblik du første gang sætter dig på cyklen, vil du gerne have, at den sidder ordentligt.

 

  • Fejl - køb af en ekstremt billig elcykel

E-cykler er en sag, hvor du får, hvad du betaler for. Der findes modeller på markedet, der er forfærdelige og koster færre penge. Enten mangler de tilstrækkelig kraft eller rækkevidde, eller også er de konstrueret af underordnede materialer uden lang levetid.

 

Disse købere føler ofte hurtig fortrydelse.Hvis du skal bruge dine hårdt tjente penge på en e-cykel, så invester lidt mere i en, der har en god track record og opfylder alle krav til byggekvalitet, effektivitet, køreglathed, kvalitetselementer og overordnet holdbarhed. I virkeligheden leverer Pogocycles uovertruffen værdi, hvis du sammenligner priserne på e-cykler baseret på ydeevne (rækkevidde, hastighed, kraft osv.).) og premium komponenter.

 

  • Fejl – køb af en elcykel uden garanti eller indenlandsk kundeservice:

Selv om mærket har et solidt ry og/eller produktet er konstrueret ved hjælp af materialer af høj kvalitet, kan det stadig gå galt. Køb en e-cykel med garanti og indenlandsk kundeservice for at sikre, at du har nem adgang til hjælp. Det er umuligt at overdrive vigtigheden af, at en levende person besvarer dit SOS-opkald. langsomt lede dig gennem processen med at håndtere uforudsete omstændigheder. En gruppe dedikerede kundeservicerepræsentanter og kyndige elcykelteknikere arbejder for virksomheden. Det vil være svært at finde en anden e-cykelproducent, der giver samme niveau af tilgængelighed og produktsupport som Pogocycles.

 

  • Fejl - ignorering af e-cykelspecifikationer før køb

Lær dig alle de tekniske oplysninger om en cykel, du overvejer, herunder motorstørrelse, dækstørrelse, dæktype, komponentnavne, vigtige funktioner, tilgængelige opgraderinger osv. Derudover skal du kontrollere, om det inkluderer hvert element på din liste, og forstå, hvorfor en bestemt funktion er vigtig.

Vidste du for eksempel, at en e-hydraulisk cykels skivebremser er en afgørende sikkerhedskomponent? Vidste du, at antallet af miles, du kan køre på en enkelt opladning, er stærkt korreleret med batteriets størrelse? Var du klar over, at mange e-cykler mangler en gashåndtag for øjeblikkelig kraft?

Kendskab til de mest afgørende e-cykelspecifikationer vil hjælpe dig med at undgå at træffe et dårligt valg. Sørg for, at der er plads til eventuelt ekstra tilbehør, du overvejer. For eksempel monterer folk ofte en telefonholder eller sidespejl på styret på deres cykel. Hvad med en vandflaskeholder eller en bageste stativ? Undersøg hver enkelt cykel, og tøv ikke med at spørge vores specialister om eventuelle detaljer.

 

  • Fejl: Undladelse af at stille de rigtige spørgsmål

Før du begynder købsprocessen, skal du oprette en liste over alle de spørgsmål, du har. Før du foretager et større køb som dette, bør du være så velinformeret som muligt. Du vil føle dig mere sikker ved at kende alle oplysningerne på forhånd på denne måde.

Vi ønsker, at du skal være ekstatisk efter at have foretaget dit køb, fordi vi er klar over, at e-cykler er vigtige. Du kan købe en ny e-cykel med tillid til at vide, at du er ved at tage på dit livs tur på en sikker, kraftfuld og pålidelig elcykel.

 

Tilbage til blog