Best guide for e-bike new rider - Pogo Cycles bike to work available

Bedste guide til ny elcykelrytter

Dette er en chance for dig til at smile, hvis du altid har klaget over, at du bevæger dig langsomt, når du cykler. Transport mellem steder er blevet hurtigere og bedre med introduktionen af ​​elcykler og deres voksende popularitet. En elcykel er ikke andet end en motor drevet af en elmotor og et batteri.

 

Hvordan fungerer elcykler? Og hvad er de?

E-cykler adskiller sig fra traditionelle cykler. De er drevet af elektricitet. Der medfølger et lithiumbatteri. Skivebremserne på nogle e-cykler er hydrauliske. Du kan bevæge dig hurtigere med elcykler.

Du kan uden tvivl rejse længere på en el-scooter, end du har gjort tidligere. Moderne elcykler har banebrydende teknologi og førsteklasses komponenter. Selv nogle producenter producerer dæk, der er modstandsdygtige over for punkteringer. Det er væsentlige opgraderinger fra almindelige cykler.

 

Du er kommet til det rigtige sted, uanset om du lige har købt din første cykel, og du leder efter den sidste smule information om, hvordan du kører på din elcykel. Fortsæt med at læse for at se vores liste over de vigtigste elcykelråd til begyndere.

 

  • Sæt sikkerhed først:

Bær hjelm: Størstedelen af ​​de lokale myndigheder påbyder, at cyklister bærer hjelm. Uanset om det er lovpligtigt at bære hjelm, opfordrer vi dig kraftigt til at gøre det. Sørg for, at den er moderne og passer godt.

Synlighed: Dit mål er at være lige så bemærkelsesværdig på vejen som en bil. Når du rider om natten, skal du sørge for at bære tøj, der er lyst (eller lys-integreret), så du kan ses.

Sikkerhedskopiering: Når du bærer el-cykelværktøj, oplever du også, at du har ro i sindet med dig.

 

  • Udfør en dæktrykskontrol

Intet er mere demoraliserende end et fladt dæk, især hvis det forekommer på en cykel, der kun er en måned gammel. De fleste mennesker er ikke klar over, at det at holde korrekt dæktryk er en af ​​de bedste strategier til at undgå denne irriterende situation. Tjek vores cykel til arbejde-ordning

Før du kører på cyklen, skal du kontrollere siden af ​​dit dæk for at bestemme det ideelle dæktryk og sikre dig, at dit dæktryk er inden for dette område.

Ud over at undgå flade dæk hjælper opretholdelse af optimalt dæktryk dig med at få mest muligt ud af din e-serie. cykler Giv dette et kig, før du tager en tur, fordi dine dæk ikke fungerer så godt ved andre trykniveauer end det ideelle.

 

  • Undgå overopladning:

Tallige mennesker holder deres telefoner tilsluttet, mens de sover. Selvom de fleste telefonproducenter tager højde for dette, så lider batteriet en lille smule skade hver gang du gør det. For elcykelbatterier gælder det samme. Tjek cyklus til arbejde-skema

Dit batteris maksimale kapacitet vil blive reduceret, og dets levetid vil blive forkortet, hvis det overoplades.

Du bør dog ikke lade dit batteri løbe tør for strøm. Det er ideelt at holde dit batteri lidt opladet, når du opbevarer din cykel. Så tilslut den sporadisk til opladeren for at forlænge batteriets levetid.

 

  • Sænk farten og brems jævnt:

Vedligeholdelse er uvægerligt irriterende. Ligesom i biler, slides bremseklodser på cykler også efterhånden, men en af ​​de bedste metoder til at forlænge dine klodsers levetid er at bremse så skånsomt og jævnt som du kan. Du skal med andre ord ikke kun koncentrere dig om at stoppe med dine for- eller baghjul.

 

  • Start din tur med komplette forberedelser:

Tjek vejrudsigten og tænk dig om to gange, før du hopper på din eBike og kører på vejen. Er du klædt passende på til turen? Det er vigtigt at prioritere komfort og synlighed.

 

  • Overhold din hastighed:

En eBikes hele række af elektrisk støtte hjælper med ubesværet at træde i pedalerne, hvilket gør hver tur til en leg. Men det kan også lade dig nå betydeligt højere hastigheder, end du ville på en almindelig cykel.

Din hastighed er noget, du skal være opmærksom på, når du bruger en eBike, især for begyndere. Det kan være nemt at blive lidt overspændt, når du lærer om mulighederne i din nye tur, men start forsigtigt, indtil du føler dig helt tryg ved at tage fuld kontrol over cyklen, og byg så gradvist videre på det.

 

  • Vær mere opmærksom:

Hold altid øje med eventuelle farer og forhindringer. Hvis du fjerner blikket fra vejen, kan alt ske på så lidt som et splitsekund.

For at præcisere, kan eBikes rejse betydeligt hurtigere end konventionelle cykler, selvom andre trafikanter måske ikke er klar over dette. Husk på, at ikke alle vil forvente, at en cyklist kommer til dem med 40 km/t, når du cykler i overfyldte områder.

Kør defensivt og vær særligt opmærksom på fodgængere. Når du manøvrerer rundt i parkerede biler, skal du sørge for at holde en sikker afstand og være klar til alle døre, der kan åbne ud i vejen.

Hvis du ikke føler dig helt klar endnu, så tag en anden, mere støjsvag rute, der kunne være en smule nemmere at manøvrere, da befærdede veje kan være meget farlige for eBike-ryttere.

 

 

Tilbage til blog